Sponsoren


Image
Organisator

PQR

IT: ontzettend belangrijk voor de bedrijfsvoering, maar eigenlijk wilt u er niet te veel mee bezig zijn. Het moet gewoon werken. Of uw organisatie nu in de cloud draait, of alle servers bij u op locatie staan.

En daar zorgt PQR voor. Van advies naar implementatie tot en met het beheer, wij creëren rust in uw omgeving. Ineens doet IT er niet meer toe.

Meer over PQR
Image
hoofdsponsor

Citrix

Citrix is een platform voor digitale workspaces, waarin medewerkers alles vinden wat ze nodig hebben om productief te zijn, met één uniforme gebruikerservaring, en waarmee de IT-afdeling de beschikking krijgt over maximale zichtbaarheid, eenvoud en security, wat nodig is om alles goed te kunnen aansturen.

Citrix biedt technologie voor digitale workspaces, networking, security en analytics – alles om het u eenvoudiger te maken.

Meer over Citrix
Image
Sponsor

Hewlett-Packard Enterprise (HPE)

Hewlett Packard Enterprise, een van de grootste technologiebedrijven ter wereld, biedt oplossingen als servers, storage, netwerkcomponenten en managementsoftware.

Sommige organisaties werken nog met een traditionele IT-omgeving, andere werken volledig in de cloud. Maar de meeste bedrijven maken gebruik van een combinatie: hybrid IT. Op welk punt van de transitie ze zich ook bevinden, HPE helpt ze met de juiste technologie en oplossingen.

Meer over HPE
Image
Sponsor

Nutanix

De oplossingen van Nutanix zijn gebouwd met de meeste populaire *hyperconverged infrastrucure*-technologieën die vandaag de dag door organisaties wereldwijd gebruikt worden. Nutanix biedt een complete software-defined oplossing die virtualisatie, storage, networking en beveiliging integreert: voor elke toepassing, en op elke schaal.

De software en clouddiensten van Nutanix brengen IT-omgevingen samen en bieden naadloze integratie en mobiliteit voor applicaties binnen verschillende cloudomgevingen.

Meer over Nutanix
Image
Sponsor

VMware

VMware is van oudsher een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van virtualisatiesoftware en helpt organisaties om te innoveren en te groeien door hun IT-activiteiten te stroomlijnen en kosten te verlagen.

De oplossingen van VMware ondersteunen bedrijven bij hun cloud-, networking- en beveiligingsvraagstukken. Door alle software centraal beschikbaar te stellen, zijn klanten in de gelegenheid om sneller te innoveren - op ieder cloudplatform.

Meer over VMware
Image
Sponsor

Aruba

Aruba is marktleider in bedrade en draadloze netwerkoplossingen. De organisatie heeft een ruim aanbod aan switches, location-based services en access points. De software is gebouwd met een open architectuur, waardoor IT-professionals netwerken kunnen opzetten die veilig en up-to-date zijn.

Beheer van de oplossingen is zowel in de cloud als on-premise mogelijk. Dit zorgt voor veilige connectivity, ook voor mobiele devices en IoT.

Meer over Aruba
Image
Sponsor

eG Innovations

eG Innovations helpt bedrijven met het transformeren van hun service delivery naar een middelpunt voor productiviteit en groei. Met complete zichtbaarheid, van eindgebruiker naar server tot netwerken en storage, zorgt eG ervoor dat organisaties een volledig overzicht van hun IT-omgeving krijgen.

Zo kunnen IT-afdelingen gemakkelijk samenwerken en problemen oplossen. Dezelfde transparantie helpt IT-architecten de infrastructuur in te richten voor een maximale ROI.

Meer over eG Innovations
Image
Sponsor

Uniserver

Als Nederlandse clouddistributeur biedt Uniserver IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers.

Hun oplossingen, kennis en ervaring aangevuld met de expertise van de klant, stelt Uniserver in staat de digitale dienstverlening van een organisatie naar een hoger plan te tillen. Dat doet de organisatie met infrastructure-, workspace- en multicloud-diensten tot sales- en marketingondersteuning.

Meer over Uniserver
Image
Sponsor

Rubrik

Rubrik is marktleider op het gebied van cloud data management. Het is het eerste platform ter wereld dat volledige dataorchestratie kan beheren voor organisaties.

De oplossingen van Rubrik bieden hulp bij backup en recovery en richten zich met name op bedrijven die werken in de hybride cloud. De software kan zowel on-premises draaien als in de cloud, om op die manier de beste databeveiliging en -management te kunnen bieden.

Meer over Rubrik
Image
Sponsor

Cloudian

Cloudian is een in Silicon Valley gevestigd bestand- en objectopslagbedrijf dat is gespecialiseerd in S3-compatibele objectopslagsystemen. Cloudian heeft haar technologische wortels in enterprise messaging en introduceerde in 2011 haar objectgebaseerde platform, HyperStore. Cloudian-producten worden aangeboden door partners zoals Amazon, Lenovo, Cisco, Hewlett Packard Enterprise en PQR.

Meer over Cloudian
Image
Sponsor

Ivanti

Ivanti is gevestigd in de Verenigde Staten en houdt zich bezig met het ontwikkelen van software voor onder andere security en servicemanagement. In 2017 ontstond het uit een fusie tussen LANDESK en HEAT, en later dat jaar ging ook het Nederlandse RES Software op in Ivanti.

De missie van het bedrijf is duidelijk: het inzetten van Unified IT om verschillende aspecten van IT met elkaar te verenigen.

Meer over Ivanti

Sponsoring

Vragen over sponsoring van IT Galaxy? Of heeft u interesse om als sponsor deel te nemen? Neem dan contact op met Marloes Windhorst (Marketing) via telefoon
+31 30 662 9729 of stuur een e-mail.