Programma 2019Ontdek het event

Informatiemarkt & 15 minutes tracks

Naast het programma bieden wij u gedurende de dag een informatiemarkt waar dit jaar nog meer te zien en te beleven valt. Naast de stands van onze sponsoren, is er een loungeroom waar de gehele dag inloopsessies plaatsvinden over uiteenlopende onderwerpen. Het programma hiervan wordt in de komende periode bekend gemaakt. U hoeft zich voor deze sessies niet in te schrijven.

Hands-on labs

Tijdens IT Galaxy zijn er dit jaar 3 hands-on labs. Deze labs worden ingevuld door onze partners Aruba, Nutanix en VMware.

Inschrijven

Wilt u verzekerd zijn van een plek op IT Galaxy 2019? Meldt u zich dan direct aan via de inschrijfbutton.
Image

Ontdek de tracks


Image

Business & IT track

Deze track bestaat uit strategische sessies en zullen ingaan op hoe IT bijdraagt om uw business doelstellingen te behalen.

Image

Datacenter track

Technische inhoudelijke sessies met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van infrastructuur.

Image

Networking & Security track

Technisch inhoudelijke sessies op het gebied van workspace.

Image

Workspace track

Is uw omgeving secure en wat zijn de mogelijkheden op het gebied van netwerk, kom erachter in de networking en security sessies.

Image

SpaceHub track

Kom meer te weten over het hybride cloudplatform van PQR.

Image

Hands-on Labs

Ontdek zelf hoe de laatste technische implementaties in de praktijk werken.


Algemeen programma

Programma 2019

Bedankt voor uw deelname!
Klik op de sessies om slides te downloaden.08:30

Ontvangst en registratie

10:30

Pauze


Image
TRACK

Business & IT

Image
TRACK

Datacenter

Image
TRACK

Networking & Security

Image
TRACK

Workspace

Image
TRACK

SpaceHub

Image
Practice

Hands-on Labs

12:30

Lunchpauze: IT-markt

15:15

Pauze

16:10

Netwerkborrel

17:10Ontdek SpaceHub

SpaceHub: hét hybrid cloudplatform voor advies, implementatie en beheer van de werkplek en infrastructuur. Het platform verzorgt de volledige werkomgeving en helpt organisaties bij het opstellen en uitvoeren van hun IT-strategie, waarvan de transformatie naar de cloud tegenwoordig een essentieel onderdeel is. Daarnaast biedt het managed services-aspect van SpaceHub constante monitoring en rapportages, waardoor u beter inzicht krijgt en pro-actief verbeteringen aan het platform worden doorgevoerd.

#ITG2019

Op dinsdag 29 oktober aanstaande organiseert PQR voor de tiende keer IT Galaxy. Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn op hét jaarlijkse PQR-kennisevent waarbij inhoud de boventoon voert in zowel technische als strategische sessies. Een dag vol waardevolle informatie, unieke oplossingen en inspiratie!

Kom naar IT Galaxy en ontdek hoe u met IT kunt bijdragen aan het behalen van de business doelstellingen van uw organisatie door slimme IT-oplossingen en -adviezen.